14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveanul Sorin Constantin Marcu, ucis în Mexic. El era condamnat în ţară pentru tentativă de omor

Craioveanul Sorin Constantin Marcu, ucis în Mexic. El era condamnat în ţară pentru tentativă de omor

Sorin Constantin Marcu, de 44 de ani, din Craiova, a fost ucis marţi, pe o stradă din Cancun, Mexic, fiind împuşcat în cap, sub privirile unui alt craiovean care se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism condus de victimă. Sorin Constantin Marcu a fost chemat marți seara, în jurul orei 21.30, ora României, la o întâlnire în centrului orașului Cancun, potrivit libertatea.ro care citează surse apropiate familiei victimei. În momentul când a ajuns pe una dintre străzile din centrul orașului Cancun, asupra mașinii la volanul căruia se afla Marcu au fost trase mai multe focuri de armă. Două dintre gloanțe au nimerit capul bărbatului care a decedat pe loc. Potrivit presei locale, autoritățile mexicane au reținut un fost polițist ce a fost acuzat de crimă.
Craioveanul Constantin Sorinel Marcu, cel care l-a înjunghiat în august 2014, la Piscina Plazza Summer Club din Craiova, pe Dragoş Ţăndărescu, a fost găsit vinovat de tentativă la omor. Judecătorii Curţii de Apel Craiova l-au condamnat la o pedeapsă totală de 8 ani şi plata a 20.000 de lei daune morale lui Ţăndărescu. El se sustrăgea executării pedepsei şi se afla din 2014 în Mexic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS