8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Colours Cinema Craiova, în săptămâna 15 - 21 iunie

Program Colours Cinema Craiova, în săptămâna 15 – 21 iunie

Ocean’s 8 / Ocean’s 8: Jaf cu clasă Avanpremiera
Regia: Gary Ross
Cu: Cate Blanchett, Olivia Munn, Matt Damon, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Richard Armitage, Anne Hathaway
Gen film: Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller
Durată: 128 min
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție a verii de la Warner Bros. Pictures – „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”. Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei.
Joi 21:00

Loving Pablo / Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar
Regia: Fernando León de Aranoa
Cu: Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă
Durată: 128 min
Javier Bardem, Penelope Cruz și Peter Skaarsgard sunt protagoniștii acestui film care spune povestea adevărată a jurnalistei care a avut o relație de iubire cu cel mai faimos traficant de droguri din istorie.
Vineri până Miercuri 20:30
Joi 18:30

Hereditary / Moştenire diabolică
Regia: Ari Aster
Cu: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro
Gen film: Dramă, Horror, Mister, Thriller
Durată: 132 min
După decesul subit al lui Ellen, capul familiei Graham, fiica ei începe să descopere o serie de secrete întunecate ale bătrânei care acum afectează armonia întregului cămin. Cu cât află mai multe, cu atât se văd cu toţii mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin moştenit. Cu o intuiţie autentică, regizorul şi scenaristul Ari Aster transpune pe marile ecrane viziunea de coşmar a decimării unei familii după o tragedie care conduce filmul horror către noi graniţe. Din 15 iunie, portretul unui destin predestinat Iadului va stârni fiori de groază pe marile ecrane în filmul horror „Moştenire diabolică”.
Vineri până Miercuri 20:50
Joi 20:40

Charming 3D / Prinţul fermecător
Regia: J.A. Bayona
Cu: Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia, Nia Vardalos, Ashley Tisdale, Avril Lavigne
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical
Durată: 90 min
Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. Animația 3D Charming reunește voci celebre precum cea a lui Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale sau Sia.
Dublat: Vineri până Miercuri 12:00; 13:50
Joi 13:30

Jurassic World: Fallen Kingdom 3D / Jurassic World: Un regat în ruină
Regia: J.A. Bayona
Cu: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 133 min
Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.
Vineri până Miercuri 18:20
Joi 18:00

Taxi 5
Regia: Franck Gastambide
Cu: Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă
Durată: 107 min
Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia. Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui.
Vineri pana Miercuri 15:50
Joi 14:00

Solo: A Star Wars Story 3D / Solo: O poveste Star Wars
Regia: Ron Howard
Cu: Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandie Newton
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 135 min
Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul „Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.
Vineri până Miercuri 15:35
Joi 15:20

Show Dogs / Operaţiunea Ham-Ham
Regia: Raja Gosnell
Cu: Stanley Tucci, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Will Arnett, Gabriel Iglesias
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă, Familie
Durată: 92 min
Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru. Solitarul Max și partenerul său FBI investighează răpirea unui pui panda de către o rețea secretă de comercianți ilegali de animale. Curând, cei doi primesc o informație despre faptul că rețeaua criminală intenționează să-l vândă la prestigioasa expoziție „Eastminster Dog Show”, și că plănuiesc totodată un atac în cadrul galei. Pentru a lucra sub acoperire și a le dejuca complotul, masculul Max trebuie să îndure o transformare completă: băi de nămol, lecții de balet, ceară braziliană. În mâinile noului său antrenor uman, Frank, Max învață că încrederea în ajutorul altora poate uneori să fie mai satisfacătoare decât să lucreze singur.
Dublat: Vineri până Miercuri 13:30
Joi 12:00

Deadpool 2
Regia: David Leitch
Cu: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin, T.J. Miller
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, SF
Durată: 125 min
Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai „hot” bufetier al cafenelei în care lucrează. Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri. Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul „Cel mai bun amant”.
Vineri până Miercuri 18:00
Joi 16:10

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS