17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Sancţiuni de peste de 60.000 de lei aplicate de poliţiştii rutieri

Dolj: Sancţiuni de peste de 60.000 de lei aplicate de poliţiştii rutieri

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, Biroului Rutier Craiova şi Formaţiunilor Rutiere din cadrul Poliţiilor Municipale şi Orăşeneşti au organizat, ieri, o amplă acţiune pe principalele străzi cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere din municipiul Craiova precum și pe principalele drumuri naționale din zona de competență.
Acţiunea a vizat prevenirea accidentelor rutiere generate de indisciplina pietonilor, dar şi prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele de transport rutier de mărfuri. La activitate au participat 38 de poliţişti, care au controlat 322 de autovehicule, dintre care 143 de marfă şi au legitimat 455 persoane.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 47 aplicate pietonilor, 64 conducătorilor auto de marfă şi 34 altor participanţi la trafic. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 60.370 de lei. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS