15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Craiova: Şofer urmărit în trafic cu focuri de armă. Fugarul a fost până la urmă prins

UPDATE – Craiova: Şofer urmărit în trafic cu focuri de armă. Fugarul a fost până la urmă prins

13:52 Poliţiştii de la Biroul Rutier Craiova urmăresc în acest moment un autoturism condus de un bărbat care nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Potrivit IPJ Dolj, au fost trase focuri de armă şi este posibil ca acesta să fie rănit. Fugarul s-a ascuns în zona bulevardul Ştirbei Vodă – cartierul Catargiu. Au fost instituite filtre.

UPATE 14:10   Potrivit IPJ Dolj, şoferul are 45 de ani şi conduce un BMW.

UPDATE 16:07 Pe 29 ianuarie, fugarului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehciule iar pe 29 februarie a fost depistat la volan şi i s-a intocmit dosar penal pentru conducere fara permis. Motivul pentru care poliţiştii îi făcuseră semn să oprească a fost „neacordarea de prioritate pietonilor”, potrivit IPJ Dolj.

Update 19:36

In urma activitatilor desfăsurate de politisti, soferul, un bărbat în varsta de 45 de ani din Craiova, a fost identificat, prins şi audiat, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta nu a fost rănit.
In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS