18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSimpozion naţional studenţesc Beyond Language, la Universitatea din Craiova

Simpozion naţional studenţesc Beyond Language, la Universitatea din Craiova

Facultatea de Litere a Universității din Craiova găzduieşte vineri, 4 mai 2018, ora 9.00, la a doua ediţie a Simpozionului naţional studenţesc Beyond Language. Deschiderea oficială a simpozionului are loc vineri, 4 mai, ora 9.00 în Sala Albastră a Universității din Craiova.
Manifestarea ştiinţifică se doreşte un loc şi un timp al dialogului, al dezbaterii, al unui schimb de idei tinere şi novatoare între studenţii facultăţii noastre şi cei din alte centre universitare. Se urmăreşte o extindere şi o intensificare a activităţii de cercetare studenţeşti, corelată cu programele de licenţă şi de masterat, astfel că simpozionul nu va impune o anumită temă.
La simpozionul naţional studenţesc Beyond Language participă aproximativ 50 de studenţi şi masteranzi de la universităţi din Bucureşti, Timișoara, Constanța, Oradea, Alba Iulia, Baia Mare.
Simpozionul este organizat în 5 secţiuni: Studii literare, Studii de lingvistică, Studii culturale, Ştiinţe ale comunicării, Ştiinţe ale educaţiei. Lucrările sunt prezentate în română, engleză şi franceză.
Lucrările premiate vor fi publicate în volum la Editura Universitaria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS