5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Poliţiştii au verificat modul de asigurare a pazei unităților care depozitează, manipulează și transportă valori monetare

Dolj: Poliţiştii au verificat modul de asigurare a pazei unităților care depozitează, manipulează și transportă valori monetare

La nivelul Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Dolj a fost organizată, în perioada 29 martie – 11 aprilie, o acţiune pentru verificarea modului de asigurare a pazei şi protecției unităților care depozitează, manipulează și transportă valori monetare.
La acţiune au participat poliţişti din cadrul compartimentelor Sisteme de Securitate, cei desemnaţi să desfăşoare activităţi pe această linie de muncă, poliţişti din cadrul posturilor de poliţie comunale, precum şi poliţişti de proximitate.
Cu această ocazie au fost verificate 224 obiective, dintre care 41 hiper/super/market-uri/centre comerciale, 9 casierii de furnizori utilități, 21 unități poștale, 118 săli de jocuri de noroc și pariuri sportive şi 35 alte obiective.
Tot în cadrul acţiunii au fost verificate 203 sisteme de alarmare împotriva efracției şi controlaţi 38 de agenţi de securitate.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală 47.300 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS