Polițiștii locali au depistat-o, ieri,ora 17.10, N. Esmeralda, de 14 ani, domiciliată în Craiova, în timp ce sustrăgea o geantă tip rucsac, aflată lângă un monument funerar din incinta Cimitirului ”Ungureni”, ce aparținea numitei F.S., în timp ce aceasta aprindea lumânări. Rucsacul conținea suma de 70 de lei, carduri bancare și acte de stare civilă, care au fost recuperate și restituite persoanei vătămată. Persoana care a comis fapta a fost condusă la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predată, împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii, către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.De asemenea, la Telefonul Cetățeanului (0251/984) s-au primit două apeluri prin care s-a sesizat pierderea în Parcul ”Nicolae Romanescu” a doi minori, în vârstă de 4 ani – din Craiova – , respectiv în vârstă de 8 ani – din comuna Coșoveni.
În urma activității desfășurată de către dispecerii Biroului Supraveghere Video, din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, care monitorizează Parcul ”Nicolae Romanescu”, cei doi minori au fost depistați și predați aparținătorilor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.