Patrula de ordine publică a Poliției Locale a Municipiului Craiova din cadrul Secției ”Unirii” au descoperit azi noapte mai multe persoane ce lipeau afișe inscripționate ”executăm puțuri apă” pe stâlpii de electricitate, având asupra lor perii, găleți cu aracet, precum și mai multe topuri de afișe.
Astfel, în jurul orei 01.30, pe bulevardul Calea București, în zona Parcarea Subterană – Universitate, au fost descoperite patru persoane, în timp ce lipeau afișele respective, iar în urma efectuării procedurilor de identificare a rezultat că aceștia au vârste cuprinse între 19 și 31 ani, toți fiind domiciliați în municipiul Buftea, județul Ilfov.
Celor patru persoane le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 de lei, dispunându-se și măsura complementară de confiscare a unui număr de aproximativ 300 afișe găsite asupra acestora, 4 pensule și 2 găleți de aracet.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.