12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGropile prezentate marți de GdS, astupate în aceeași zi

Gropile prezentate marți de GdS, astupate în aceeași zi

Gazeta de Sud semnalează gropile din carosabil, Primăria Craiova reacționează și le astupă, cam așa par să se petreacă lucrurile în ultima săptămână. După ce, joia trecută, mai multe gropi apărute pe unele străzi din oraș, prezentate de GdS, au fost astupate în ziua în care a fost publicat articolul, marți s-a întâmplat același lucru. „Asfaltatorii“ au identificat „capcanele“ de pe străzile Craiovei la care se făcea referire, iar până seara ele au fost remediate. Cele două gropi de pe strada Păltiniș din care „răsăreau“ acele țevi de gaze dezafectate, un pericol pentru participanții la trafic, au fost acoperite cu un strat de mixtură stocabilă.
Și „craterul“ care se formase pe bulevardul Decebal în jurul unei guri de canalizare, pe sensul de mers dinspre strada Caracal spre Podul Electroputere, era, ieri la prânz, astupat cu același tip de material. La fel și gropile apărute pe celălalt sens de mers al bulevardului, pe trecerea de pietoni de după ieșirea de la mall. Mascată probabil de o mașină parcată, o groapă de pe bulevardul Decebal, aflată la câțiva metri de gura de canalizare transformată în crater, nu a fost remarcată de GdS. Însă nici „asfaltatorii“ nu au fost pe fază și, deși au intervenit la câțiva metri mai înainte, au ratat această groapă.
Echipele de muncitori care se ocupă în această perioadă de plombarea gropilor din carosabil ar trebui să-și îndrepte atenția și spre gurile de canal unde s-a intervenit luna trecută și unde nu au mai ajuns pentru ridicarea lor la nivel. Vizate ar fi mai multe străzi din cartierul Brazda lui Novac, precum General Dr. Ion Cernătescu, Sergent Constantin Popescu sau General Constantin Argetoianu. Și ar mai fi ceva. Unele plombări par făcute de mântuială. Astfel nu se explică de ce gropile astupate joia trecută, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor General Gheorghe Magheru și Anul 1848, au reapărut la loc după numai câteva zile de trafic intens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS