14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei gospodării cuprinse de flăcări, salvate de pompierii doljeni

Trei gospodării cuprinse de flăcări, salvate de pompierii doljeni

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit, ieri, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei persoane din comuna Maglavit, sat Hunia. În urma incendiului a ars aproximativ 1 ml grindă din lemn şi circa 3 mp astereală din lemn. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit, ieri, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei persoane din mun. Craiova , cartier Mofleni – Aleea Banu Stepan. În urma incendiului a ars deşeuri nereutilizabile (funingine). Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum necurăţat de funingine.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit, azi dimineaţă, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei persoane din municipiu, str. Aleea Livezi. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagarela vecinătăţi. În urma incendiului a ars acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, mobilier, aparatură electronică, electrocasnică şi materiale textile. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS