Acasă Local Dolj Dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale l-au depistat, pe 3 februarie, pe DN 6, în afara localității Beharca, pe N. Ionică Alexandru, de 39 de ani, din comuna Almăj, județul Dolj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
La solicitarea organelor de poliție, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind însă de acord să-i însoțească pe polițiști la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ca urmare a rezultatelor primite de la I.M.L., alcoolemie de peste 1,00 la mie, polițiștii au întocmit pe numele bărbatului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version