Acasă Local Dolj Dolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiști din cadrul Secţiei 5 Craiova în timp ce executau, azi noapte, serviciul de patrulare pe bulevardul Dacia, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa cu luminile de întâlnire stinse. A fost identificat conducătorul autoturismului, în persoana lui M. Darius, de 24 ani, din comuna Coțofenii din Față , judeţul Dolj, şi întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat, ieri, pe DN 55, în localitatea Secui, pe C. PETRE , de 47 ani, din comuna Daneți, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, concentrație rezultată în urma testării cu aparatul alcooltest.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Segarcea l-au depistat pe A. Vasile, de 48 de ani, din oraşul Segarcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din localitate, având o alcoolemie de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spitalul Segarcea unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version