Acasă Local Dolj Craiova: Trafic de coşmar în zona Mall Auchan

Craiova: Trafic de coşmar în zona Mall Auchan

Un cititor al Gezetei de Sud ne-a trimis ieri o sesizare însoţită de două fotografii, mai multe decat reprezentative, cu traficul de pe Calea Bucureşti, zona Mall Auchan.
„Aş dori să vă informez despre situaţia traficului pe Calea Bucureşti, in zona Mall Auchan, în speranţa ca autorităţile locale vor urgenta soluţionarea problemei traficului (semafoare, etc.). Ataşez imagini de astăzi (ieri, 16 decembrie – n.r.) cu intersecţia dintre Calea Bucureşti şi intrarea la Mall. Această aglomeraţie cauzează poluare fonică (claxonări), încetinirea transportului public (linia tramvaiului este ocupată de maşini – cum se observă în imagini), şi mult stres conducătorilor auto. Ştiu că problema traficului din această zonă este cunoscută (http://www.gds.ro/Local/2016-08-26/noul-mall-al-craiovei,-spaima-traficului-de-pe-calea-bucuresti/). Sper ca autorităţile locale vor acţiona pentru rezolvarea situaţiei, motivaţi şi de articolele dumneavoastră”, a scris cititorul Gazetei de Sud.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version