Acasă Local Dolj La Biblioteca „Aman” se vor lansa volumele prozatorilor Marilena Tiugan şi Elisei...

La Biblioteca „Aman” se vor lansa volumele prozatorilor Marilena Tiugan şi Elisei Virgil

„Zborul păpădiei”, de Marilena Tiugan

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova este, mâine, de la ora 17.00, gazda unei lansări de carte de excepţie a prozatorilor Marilena Tiugan şi Elisei Virgil.
Autoare a şase cărţi de poezie şi proză, Marilena Tiugan prezintă publicului craiovean „Zborul păpădiei”, un roman exploziv, cu scene desprinse din realitate, scris pe parcursul a patruzeci de zile. O carte „dictată”. Fabuloasă. Cu un stil aparte, în forţă. Introspecţie şi suspans.
Elisei Virgil aduce în fața publicului din Craiova „Ceasul din gară”, „Moderatorul” şi volumul care include cele două romane: „Triunghiul fericirii” şi „Unghiul cu vârful rotund”. „Triunghiul fericirii” (ediţia în limba spaniolă) a fost premiat internaţional în cadrul „Săptămâna Cărţii” – Madrid, 2013 (Universitatea Complutense, Facultatea de Filologie).
Notele critice vor fi susţinute de Mihaela Albu (profesor doctor, Universitatea din Craiova), Elena Pîrvu (profesor doctor, Universitatea din Craiova), Petrişor Militaru (doctor în filologie și filozofie, redactor-şef al revistei „Mozaicul”). Actriţa Daniela Ionescu va citi fragmente din volumele celor doi autori.
Evenimentul va fi moderat de prof. Petre Ion Florin Vasilescu-PIF.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version