Acasă Local Dolj Craiova: Campanie de colectare de jucării și rechizite „Din tolba lui Moș...

Craiova: Campanie de colectare de jucării și rechizite „Din tolba lui Moș Crăciun“, la „Aman”

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, prin departamentele Mediatecă/American Corner Craiova și Depozit General și Săli de lectură, organizează, în parteneriat cu Colegiul Național “Elena Cuza”, campania de colectare de jucării și rechizite denumită „Din tolba lui Moș Crăciun” .
Acțiunea se desfășoară până pe 14 decembrie, toate jucăriile și rechizitele colectate urmând să fie distribuite, în data de 15 decembrie, către  centrele sociale “Aripi de lumină” și “Best Life” din Craiova. Jucăriile și rechizitele pot fi donate de oricine, acțiunea adresându-se tuturor categoriilor sociale.
Jucăriile și rechizitele vor fi colectate la Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, în cadrul departamentelor Mediatecă/American Corner Craiova și Depozit General și Săli de lectură.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version