17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljWorkshop tematic "Studenție la Științe. Pași în viitor", la Universitatea din Craiova

Workshop tematic „Studenție la Științe. Pași în viitor”, la Universitatea din Craiova

Facultatea de Științe a Universității din Craiova organizează luni 27.11.2017 workshop-ul tematic „Studenție la Științe. Pași în viitor”. Evenimentul organizat în cadrul proiectului Implementarea unei strategii specifice de retenție a studenților din domeniul științelor exacte – RETSTEX, ROSE SGNU este programat să se desfășoare la Sala Albastră a Universității din Craiova, cu începere de la ora 11:00.
Obiectivul general al proiectului este reducerea abandonului universitar și totodată creșterea ratei de promovabilitate în cazul studenților de la Facultatea de Științe. Proiectul se adresează studenților din anul I de studii, ciclul licență, anii universitari 2017-2018 și 2018-2019 de la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe, Departamentele de Chimie (cu domeniile Chimie și Știința Mediului), Fizică și Matematică.
La eveniment vor participa studenții din grupul țintă, cadre didactice din învățământul universitar și preuniversitar, specialiști în domeniul consilierii și orientării în carieră precum și reprezentanți ai mediului economico-social.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS