Acasă Local Dolj Urmărit internațional depistat de polițiștii doljeni

Urmărit internațional depistat de polițiștii doljeni

Reținut, după ce a agresat sexual o femeie în scara unui bloc
Reținut, după ce a agresat sexual o femeie în scara unui bloc

Poliţişti din cadrul Serviciului de  Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și poliţişti din cadrul Secţiei nr. 10 Rurală Poiana Mare l-au depistat pe un doljean căutat de autoritățile judiciare din Spania. Bobi D, de 39 de ani, din comuna Ghidici, județul Dolj, care a fost găsit în localitatea de domiciliu, era căutat de autorităţile judiciare din Spania  pentru comiterea a cinci infracţiuni de furt calificat şi a unei infracţiuni de constituirea unui grup infracţional organizat.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore.
Polițiștii l-au încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj, urmând ca perfectarea documentelor, persoana în cauză să fie extrădată autorităților judiciare solicitante.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version