Acasă Local Dolj Dolj: Prinşi la volan sub influența băuturilor alcoolice

Dolj: Prinşi la volan sub influența băuturilor alcoolice

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat

Lucrători ai Secției 5 Rurală Pielești au fost sesizați, ieri, prin S.N.U.A.U. 112, de un participant la traficul rutier, despre faptul că un autoturism a ieșit în decor pe DN 65, în comuna Pielești.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde l-au identificat pe F. Cristian, de 27 de ani, din Craiova, care a declarat verbal că în timp ce conducea un autoturism, din direcția Balș către Craiova, a adormit la volan, astfel că a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în decor. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Acestui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aseară, în jurul orei 22.30, lucrători din cadrul Poliției orașului Filiași, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe G. Laurenţiu, de 18 ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, în timp ce conducea, pe Aleea Unirii din Filiași, un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pe perioada 20.10.2017 – 18.11.2017.
În urma verificării autoturismului s-a stabilit că nu este înmatriculat în circulație, numărul provizoriu montat pe acesta este fals fiind atribuit la data de 25.02.2013 unui alt autovehicul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de  0,33 mg/l alcool în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză în conformitate cu prevederile legale.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version