10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Ateliere de creaţie animalieră plastică Bios Art, la Muzeul Olteniei

Craiova: Ateliere de creaţie animalieră plastică Bios Art, la Muzeul Olteniei

Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova organizează miercuri, de la ora 13.30, atelierele de creație animalieră plastică Bios Art, care vor găzdui elevii de la clasa a II-a de la Colegiul Național Frații Buzești.
„Plină de surprize, Natura ne dăruiește patru anotimpuri care mai de care mai spectaculoase. Cartea Naturii de data aceasta se deschide la paginile ce conțin poveștile Toamnei și Iernii. Copii vor afla ce comportamente au viețuitoarele din țara noastră în aceste anotimpuri prin intermediul unei prezentări multimedia realizate de muzeograf drd. Lila Gima, specialist din partea Secției de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova”, anunţă organizatorii.
Elevi de la ciclul primar, însoțiți de d-na profesor Mitrică Veronica Lavinia, vor realiza diverse obiecte hand made prin tehnicile modelaj în lut, pictură și string art, precum și ecosisteme având ca și personaje principale trei animale alese de către aceștia. La finalul atelierului, copii vor fi stimulați să scrie câteva mesaje ecologice legate de mediul înconjurător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS