10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un tânăr băut a intrat cu maşina într-un stâlp de beton. Două tinere au fost rănite

Craiova: Un tânăr băut a intrat cu maşina într-un stâlp de beton. Două tinere au fost rănite

Poliţiştii din Craiova au fost anunțaţi, azi noapte, prin SNUAU 112 de către un participant la trafic, despre faptul că, pe strada Nicolae Titulescu din municipiu a avut loc un accident de circulație cu victime.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii craioveni au constatat faptul că, Andrei Mic, de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea  un autoturism Seat Leon, pe Pasajul Suprateran situat pe strada Nicolae Titulescu, nu a adaptat viteza la condițiile de ploaie și carosabil alunecos, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a lovit un stâlp de beton  de susținere a rețelei electrice și de tramvai.
De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a două persoane, respectiv Ana-Maria Bae, de 20 de ani,  pasager pe locul dreapta spate în autoturism și vătămarea ușoară a Cameliei Popa, de 20 de ani, ambele din Craiova, pasager pe locul stânga spate.
Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS