Acasă Local Dolj Dolj: Cercetat pentru că a condus băut un autotuturism neînmatriculat

Dolj: Cercetat pentru că a condus băut un autotuturism neînmatriculat

Lucrători ai Formaţiunii Rutiere Calafat l-au depistat, ieri după amiază, în trafic, pe D.N. 55A – în comuna Poiana Mare, pe B. Florea, de 48 de ani, din localitate, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,04mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul figurează radiat temporar din circulaţie din data de 20.02.2017, motiv-lipsa asigurare obligatorie.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influenața băuturilor alcoolice și conducere unui autoturism neînmatriculat.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version