15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrefectul de Dolj, prezent la festivităţile dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova

Prefectul de Dolj, prezent la festivităţile dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova

Prezent la festivităţile dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova, prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, a transmis şi un mesaj, în care, printre altele, a felicitat întreaga  comunitate academică pentru performanţele ştiinţifice şi educaţionale atinse.

„Sunt deosebit de onorat să mă aflu astăzi alături de dumneavoastră, în calitate de prefect al judeţului Dolj, într-un moment foarte important care marchează împlinirea a 70 de ani de învăţământ superior la Craiova.
Vă rog să-mi permiteţi să adresez întregii comunităţi academice sincere şi meritate felicitări pentru performanţele ştiinţifice şi educaţionale atinse, însoţite de urarea de a persevera această lăudabilă tradiţie.
De-a lungul anilor, Universitatea din Craiova s-a dovedit a fi un competitor remarcabil în evoluţia învăţământului superior românesc, al cercetării ştiinţifice şi al vieţii culturale în ansamblu, iar acestea sunt rezultatele unei munci stăruitoare şi responsabile a membrilor comunităţii academice şi managementului universitar performant.
Vă doresc să aveţi şi în anii care urmează succese deosebite în întreaga dumneavostră activitate şi vă asigur că şi din partea Instituției Prefectului Județului Dolj veți avea parte de un real sprijin pentru asigurarea unui învăţământ superior de calitate! La mulţi ani! ” – Dan Narcis Purcărescu, prefectul judeţului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS