17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 360 de sancţiuni rutiere şi 20 de permise reţinute, în acest sfârşit de săptămână

Dolj: 360 de sancţiuni rutiere şi 20 de permise reţinute, în acest sfârşit de săptămână

Mai mulţi polițiști din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. Dolj și formațiunilor rutiere din cadrul polițiilor municipale şi orășeneşti au acţionat, în acest sfârşit de săptămână, pe principalele drumuri naționale şi județene, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto punând accent pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.
La acțiune au participat, în medie zilnică, 38 de polițiști. Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 360 de sancţiuni contravenționale în valoare de peste 104.000 lei.
De asemenea, polițiștii au constatat patru infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere, sens în care au întocmit patru dosare de cercetare penală. Astfel, 251 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea vitezei legal admise pe respectivele tronsoane de drum, în timp ce 109 sancțiuni au fost aplicate de polițiști pentru comiterea unor alte abateri.
De asemenea, au fost reținute 20 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată, polițiștii rutieri au retras 4 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS