13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFilmul „Octav” are premiera la Craiova sâmbătă, de la ora 19.00

Filmul „Octav” are premiera la Craiova sâmbătă, de la ora 19.00


Octav” lung-metrajul cu Marcel Iureș în rol principal, va avea premiera la Craiova, mâine, la Cinema Patria, de la ora 19:00. Accesul este liber și se face pe baza invitației care se va ridica de la sediul casieriei cinematografului, în limita locurilor disponibile.
Evenimentul își propune să facă cunoscut publicului craiovean un film aparte în peisajul cinematografic românesc, prin îmbinarea dintre emoţie şi nostalgie. Filmul reprezentând o „declarație de celebrare a vieții”, ce transpune o serie de imagini calde și poetice despre România.
Spectatorii din Craiova vor avea, astfel, ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal din „Octav”, Alessia Tofan, personajul feminin pricipal, Eric Aradits (care îl joacă pe „Octav” în copilărie) și a regizorului Serge Ioan Celebidachi, care este și co-scenaristul acestui film.
Filmul spune povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Municipal Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS