Acasă Local Dolj Razie a poliţiştilor doljeni

Razie a poliţiştilor doljeni

Procurorii doljeni au reținut că Ionuț Fieraru a fost înjunghiat mortal în urma unui conflict izbucnit în apropierea Poştei din cartierul Craioviţa Nouă
Efective de polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, Poliției Municipiilor Craiova, Calafat și Băilești, dar și din cadrul Polițiilor orășenești Segarcea, Bechet și Secțiile de Poliție Rurale au efectuat, ieri, o acțiune cu efective mărite, pentru menținerea unui climat de siguranţă civică și respectarea hotărârilor și dispozițiilor organelor judiciare.
Acțiunea a vizat verificarea modului de respectare a dispoziţiilor organelor judiciare pe linie de supravegheri judiciare, precum şi pentru prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii.
Peste 30 de polițiști de la formațiunile de investigații criminale, poliție rutieră și ordine publică au participat la acțiune, astfel fiind efectuate verificări și controale în 31 locuri și medii cu risc criminogen, precum și în 8 localuri de alimentație publică și agrement.
Polițiștii doljeni au legitimat 56 persoane, fiind efectuate 29 verificări inopinate la persoane arestate la domiciliu.
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version