11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Marcel Iureș şi Claudiu Groza, la Puppets Occupy Street

Craiova: Marcel Iureș şi Claudiu Groza, la Puppets Occupy Street


Ediția de Aer a Festivalului Puppets Occupy Street pune la masa discuțiilor Arta trasului de sfori și mediază întâlnirea publicului și a profesioniștilor din teatru cu actorul Marcel Iureș și criticul de teatru Claudiu Groza.
Potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, amfitrionul primei întâlniri, programată marți, 29 august 2017, ora 11:00, în Clubul festivalului – Fabrrica (str. Traian Demetrescu, nr.4), este Claudiu Groza, critic de teatru, scriitor, redactor la revista de cultură Tribuna, selecționer al Festivalului Internațional de Teatru Nou de la Arad.
Miercuri, 30 august 2017, tot de la ora 11:00, în Clubul festivalului poposește actorul Marcel Iureș, fondatorul Teatrului ACT din București, prezent în repetate rânduri pe scena Teatrului Colibri, atât în producțiile ACT, cât și în spectacolul Furtuna, de William Shakespeare.
Temele de dialog sub genericul Arta trasului de sfori sunt teatrul de animație, statutul companiilor private și artiștilor independenți din această ramură teatrală.
Festivalul Puppets Occupy Street este organizat de Teatrul Colibri, finanțat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova și derulat cu sprijinul regiilor autonome, instituțiilor de cultură, forțelor de ordine, voluntarilor și sponsorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS