21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Patru tineri, cercetaţi penal după ce au dat spargeri în mai multe gospodării din Cetate

Dolj: Patru tineri, cercetaţi penal după ce au dat spargeri în mai multe gospodării din Cetate

Polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați, miercuri, de C. Ionică, din comuna doljeană Cetate, cu privire la faptul că în noaptea de 05 spre 06 iunie, persoane necunoscute au pătruns într-o anexă gospodărească de unde i-au sustras mai multe produse alimentare, producând un prejudiciu în valoare de 500 lei.
În baza verificărilor și informațiilor obținute de către lucrătorii secției, au fost identificați autorii în persoanele numiților Daniel B., de 27 de ani, Mircea C., de 31 de ani și Valentin G., de 23 de ani, toți din aceeași localitate.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în aceeași noapte, cei trei au pătruns și în curtea unei alte femei, din comuna Cetate, de unde au sustras un număr de 12 păsări și un sac cu făină, producând un prejudiciu în valoare de 420 lei. Totodată, s-a documentat activitatea infracțională a lui Daniel B., Mircea C. și Marius I., acesta din urmă în vârstă de 19 ani, toți trei din localitatea Cetate, care în perioada 01.02 – 13.04.2017, au pătruns și în locuința persoanei vătămate Lucian D., din aceeasi localitate, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare de 980 lei, prejudiciul cauzat fiind parţial recuperat. Pe numele persoanelor în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infractiunilor de furt calificat, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, urmând ca la definitivarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS