Acasă Local Dolj Dolj: Un tânăr vinovat de un accident rutier în care un băiat...

Dolj: Un tânăr vinovat de un accident rutier în care un băiat a murit a fugit de la locul tragediei

Un grav accident de circulaţie, în care un tânăr de 18 ani a murit, iar un altul de 19 ani a fost rănit s-a produs luni, în afara localităţii doljene Tîmbureşti. Luni, 5 iunie, în jurul orei 03.45, poliia a primit o sesizare prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N. 55, în afara localității Tîmbureşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului unde, în urma cercetărilor, au constatat următoarele că R. Cristia-Ovidiu, de 19 ani, din comuna Rojiște, judeţul Dolj, conducea un autoturism pe D.N. 55, dinspre Bechet către Craiova, în afara localității Tîmbureşti, iar pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, lovind un gard din beton și, ulterior, s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat decesul lui B. F.B., de 18 ani, din Tîmbureşti, judet Dolj şi vătămarea corporală uşoară a lui R. Marian, de 19 ani, din aceeaşi localitate, ambii pasageri în autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie
Ulterior, în urma verificărilor polițiștilor rutieri, R. Cristian-Ovidiu a fost depistat și condus la sediul I.P.J. Dolj, unde s-a dispus continuarea urmăririi penale față de acesta pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
Polițiștii rutieri au luat măsura reținerii față de persoana în cauză pe o durată de 24 ore, acesta a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version