13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Oseminte umane, descoperite din nou la marginea Parcului Tineretului

Craiova: Oseminte umane, descoperite din nou la marginea Parcului Tineretului

Alte oseminte umane au fost decoperite, astăzi, de un craiovean, în acelaşi loc unde au mai fost găsite, pentru prima dată, pe 3 mai, oase provenite de la oameni decedaţi. Descoperirea macabră a avut loc, în ambele situaţii, la marginea Parcului Tineretului, foarte aproape de Water Park, acolo unde RAADPFL a făcut o groapă de gunoi provizorie, după cum au declarat reprezentanţii instituţiei la începutul lunii mai.
Pe lângă oseminte, acolo se află în acest moment resturi de cruci, de coroane, resturi vegetale şi alte deşeuri aduse de muncitorii RAADPFL. Pe 3 mai, atunci când au fost descoperit oase umane pentru prima dată în locaţia respectivă, directoarea RAADPFL, Aurelia Filip, a declarat că se va face o anchetă internă şi că nu ştie cum au putut să ajungă oasele acolo. Însă, astăzi, reprezentanţii RAADPFL nu au putut fi contactaţi.
Reprezentanţii IPJ Dolj au declarat pentru GdS că ştiu despre această situaţie, dar că nu au competenţă în acest caz. „Cunoaştem ce anume s-a întâmplat acolo, însă acum, la fel ca şi prima dată, nu sunt întrunite condiţiile necesare pentru întocmirea unui dosar penal pentru profanare de morminte. Garda de Mediu a avertizat RAADPFL să ridice toate resturile de acolo, iar RAADPFL a declanşat o anchetă administrativă pentru a descopri cine se face vinovat de aruncarea osemintelor în zona respectivă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS