11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Concursuri sportive și demonstrații cu câini, organizate de polițiști cu ocazia zilei de 1 Iunie

Craiova: Concursuri sportive și demonstrații cu câini, organizate de polițiști cu ocazia zilei de 1 Iunie


Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea 1 Dolj împreună cu I.P.A. – Regiunile 3,4 și 6 Dolj au organizat astăzi mai multe activități cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
Mai exact, în Parcul Nicolae Romanescu, astăzi, a avut loc un eveniment dedicat sportului, fiind organizat pentru copii, băieți și fete, cu vârstele cuprinse între 8 și 14 ani, împărtiti în 4 categorii de vârstă, un cros sub sloganul ,,CAMPIONII – COPIII NOSTRI – CROS!”.
Nici micuții sub vârsta de 8 ani nu au fost uitați de polițiști și, special pentru această categorie de vârstă, dar și pentru cei care s-au simțit plini de imaginație și pricepere, a fost organizat un concurs de desene pe aleile parcului craiovean.
Surprizele au fost multe pentru copiii participanți la aceste activități, spre exemplu, câinii polițiști și cei ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj le-au demonstrat micuților cum, în doar câteva clipe, pot prinde și imobiliza un infractor.
Evenimentul a avut farmecul unor povești trezite la realitate, fiind completat de personaje cum ar fi Alba ca Zăpada, Vrajitoarea Maturica, Frumoasa din padurea adormita, Elsa și Anna, Ariel – Mica Sirena, Sofia I, Spiderman, Peter Pan, Piratul Cârlig și Clownul Hapciu.
Personajele de poveste au fost de această dată partenerii organizatorilor și le-au oferit copiilor momente de animație, entertaiment prin scenete, jocuri, dansuri, facepainting profesional, modelaje de balon.
Nu au lipsit nici mascotele Disney, Mickey și Minnie, care au făcut un trenuleț și alte dansuri de la Clubul lui Mickey, spre încântarea tuturor copiilor prezenți astăzi, de ziua lor, în Parcul Nicolae Romanescu, la activitățile desfășurate de I.P.A. – Regiunile 1, 3,4 și 6 Dolj.
La finalul concursurilor de cros și desene pe asfalt, toți copii s-au delectat cu sucuri și prăjituri, toți participanți fiind premiați cu medalii, în timp ce merituoșilor ocupanți ai podiumului le-au fost înmânate și cupe din partea reprezentanților Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea Dolj .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS