13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Acrobaţii aeriene, zbor cu balonul şi salturi cu paraşuta la “Ziua Porţilor Deschise” de la Aerodrom

Craiova: Acrobaţii aeriene, zbor cu balonul şi salturi cu paraşuta la “Ziua Porţilor Deschise” de la Aerodrom

Pasionaţii de senzaţii ţări vor putea lua parte joi, 1 iunie, la o demonstraţie aviatică susţinută de piloţi de talie naţională care vor prezenţa publicului momente de acrobaţie aeriană. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Aeroclubul Teritorial “George Valentin Bibescu” invită craiovenii, şi nu numai, la un spectacol de zile mari, deopotrivă pentru copii şi pentru adulţi.

Intitulat “Ziua Porţilor Deschise”, spectacolul aerian ajuns la cea de-a două ediţie devine tradiţie în cultură oraşului. Programul va include acrobaţie aeriană cu avioane şi planoare, zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, elicoptere, aeronave militare, salturi cu paraşuta. Vânătoarea de baloane cu avionul, balonul cu aer cald, spectacolele de dresaj canin şi de cai completează atracţiile evenimentului. Invitaţii speciali pregătesc şi ei surprize şi demonstraţii care mai de care mai interesante, pe care va invităm să le descoperiţi joi, 1 iunie, începând cu ora 11:00.

Din agenda evenimentului nu puteau lipsi momente pentru copii de toate vârstele. Spectacole, jocuri sportive şi concursuri îi vor încânta pe cei mici, antrenându-le imaginaţia. Copii cu vârstă cuprinsă între 5 – 13 ani se pot întrece în “Competiţia Avioanelor din Hârtie”. Premiul constă într-un zbor gratuit cu avionul pentru un copil şi însoţitorul acestuia.

„Hawks of România” se alătură Zilelei Porţilor Deschise şi vor capta atenţia participanţilor cu un spectacol acrobatic impresionant, folosind avioane puternice, vopsite în culorile naţionale ale României. Echipa s-a format în 2007 şi de atunci au participat la mai mult de 100 de demonstraţii şi evenimente din întreagă lume.

Evenimentul “Ziua Porţilor Deschise” este organizat de către Aeroclubul Teritorial “George Valentin Bibescu“ – Aerodromul Baltă Verde Craiova, joi, 1 iunie, începând cu ora 11:00, cu sprijinul partenerilor şi sponsorilor. Mulţumim pe această cale Hedone Cafe – sponsor principal, precum şi companiilor Ford, Cramele Cotnari, Vodafone, NN Asigurări de viaţă şi Netrom. Accesul publicului va fi liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS