10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şase bărbaţi şi trei minori, cercetaţi după ce ar fi furat bunuri în valoare de 20.000 de lei

Dolj: Şase bărbaţi şi trei minori, cercetaţi după ce ar fi furat bunuri în valoare de 20.000 de lei

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Giubega au fost sesizați, luni, în jurul orei 08.00, de I. VALENTIN, de 33 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în perioada 01– 13.05.2017, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un imobil din localitatea doljeană Giubega mai multe bunuri de uz casnic şi gospodăresc. Din cercetările efectuate a rezultat că persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, într-o brutărie dezafectată, de unde au sustras mai multe bunuri: transformator de sudură, mai multe motoare electrice, un motoferestrău electric, o macara manuală cu lanţuri, etc.
În urma investigațiilor efectuate au fost identificați: C. M. C., 17 de ani, Nicolae Ş., 30 de ani, V. I.Ș., de 14 ani, H. A., de 17 ani, Daniel C., de 27 de ani, Silviu C., de 19 ani, Victor D., de 21 de ani, toţi din comuna Giubega, respectiv Mihail S., de 28 de ani, şi Nelu F., de 28 de ani, ambii din comuna Izvoare, județul Dolj , aceștia fiind bănuiți de comiterea faptei.
Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 20.000 lei, acesta fiind parțial recuperat, prin restituirea de către suspecți a unor bunuri sustrase către persoana vătămată.
Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, cu autorii în stare de libertate, pentru stabilirea participării fiecărei persoane la comiterea faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS