Acasă Local Dolj UPDATE – Craiova: Pieton accidentat la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Buciumului....

UPDATE – Craiova: Pieton accidentat la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Buciumului. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului


UPDATE 15:28
Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, pietonul, un tânăr de 16 ani din Craiova,  a fost accidentat pe trecerea de pietoni de un autoturism Opel, al cărui şofer a părăsit locul faptei. Acesta din urmă este căutat de oamenii legii. În urma producerii accidentului, pietonul a fost rănit ușor și transportat la Spitalul de Urgență din Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.

15:10
Un pieton a fost accidentat, în urmă cu puţin timp, la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Buciumului din Craiova. Poliţiştii de la Biroul Rutier fac cercetări la faţa locului. Vom reveni cu amănunte.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version