10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Weekend cu Rățușca cea urâtă și Poveste japoneză, la Teatrul Colibri

Craiova: Weekend cu Rățușca cea urâtă și Poveste japoneză, la Teatrul Colibri

Teatrul Colibri din Craiova pune în scenă, şi în acest sfârşit de săptămână, alte spectacole la care sunt aşteptaţi copiii.
Sâmbătă, 6 mai 2017, la ora 18:00 va intra în scenă Rățușca cea urâtă, de H. Ch. Andersen, într-un spectacol regizat de Todor Valov, cu scenografia semnată Stefka Kyuvlieva, muzica Elena Metodieva. Vor dărui povestea actorii: Oana Stancu, Emanuel Popescu, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.

Duminică, 7 mai 2017, de la ora 11:00 se va juca o Poveste japoneză, despre iubirea ce pune la grele încercări chiar și șoriceii. Spectacolul de Ksenia Stoianovic, adaptare și regie Zivomir Jokovic, scenografie Eustațiu Gregorian, muzica Alin Macovei-Moraru, versurile cântecelor Doina Pologea, îi are în distribuție pe actorii Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Emanuel Popescu, Alla Cebotari și Ionica Dobrescu.

Preţ unui bilet este de 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

De asemenea, joia viitoare, 11 mai, și vinerea viitoare, 12 mai, de la ora 19:00, Marcel Iureș revine pe scenă la Colibri în spectacolul Furtuna, alături de actorii Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru și Marin Fagu. Furtuna, de William Shakespeare, este la Colibri o producție inspirată de arta animației, scenariul și regia Cristian Pepino, decoruri Remus Alexandru Gabor, costume Raluca Aionițoaie, muzica Marin Fagu. Spectacolul se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului.
Preţ bilet Furtuna: 20 lei (pentru grupurile organizate prețul biletului este 10 lei).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS