5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Doi tineri, în spatele gratiilor pentru furturi din autoturisme

Craiova: Doi tineri, în spatele gratiilor pentru furturi din autoturisme

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Craiova – Compartimentul Furturi din Auto, în colaborare cu polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Craiova şi a exploatării datelor obţinute de către lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic, i-au identificat, miercuri, pe autorii unui furt din autoturism. Unul dintre hoţi este V.D., de 16 ani, din Craiova, iar cel de-al doilea este Ionuţ C., de 19 ani, din comuna Gherceşti, Dolj. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceștia sunt autorii a patru furturi de acumulatori auto.
La cauză a fost reunit încă un dosar din evidenţele Secției 6 Poliţie în care minorul de 16 în care acestea avea calitatea de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În urma întregului probatoriu administrat a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi sub aspectul săvârşirii a cinci infracţiuni de furt calificat.
Împotriva celor două persoane a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore pe bază de ordonanță, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS