Acasă Local Dolj Mircea Guţă, fostul primar al Calafatului, condamnat închisoare cu executare. Decizia nu...

Mircea Guţă, fostul primar al Calafatului, condamnat închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă

Mircea Guță s-a mai ales cu un dosar penal, tot privind achizițiile publice făcute în mandatul său

Tribunalul Dolj a hotărât, astăzi, să-l condamne la cinci ani și patru luni de închisoare pe Mircea Guță, fostul edil al municipiului Calafat, trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită. Decizia nu este definitivă.
Anchetatorii au reținut că, în schimbul unui autoturism Chrysler, Mircea Guță a făcut o serie de achiziții prin care a păgubit bugetul orașului cu peste 300.000 de euro. La rândul lui, Constantin Coman, administratorul unor firme din Drăgănești-Olt a fost condamnat la trei ani de închisoare, iar ambii inculpați au fost obligați să achite întreg prejudiciul.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version