Acasă Local Dolj Dolj: Accident de circulație mortal la Goieşti

Dolj: Accident de circulație mortal la Goieşti

Un bărbat, de 32 de ani, din Goieşti, şi-a pierdut viaţa, aseară, pe DN 6B, în localitate, după ce atelajul pe care îl conducea a fost lovit de o autoutilitară. Echipa operativă din cadrul Serviciului Rutier Dolj –Biroul Drumuri Nationale și Europene a constatat, în urma primelor cercetări, că în timp ce C. Mihăiţă, de 23 de ani, din Craiova, conducea o autotutilitară, din direcţia comunei Melinești în direcţia Craiova, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un vehicul cu tracțiune animală.
În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului atelajului, acesta fiind preluat si transportat la morga Spitalului nr.2  Craiova de către un echipaj al Ambulanței.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, polițiștii rutieri întocmind dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version