10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un militar, reţinut după ce şi-a incendiat iubita. Femeia a murit

Craiova: Un militar, reţinut după ce şi-a incendiat iubita. Femeia a murit

Caporalul Ştefan Daniel Truţă, de 32 de ani, din Craiova, a fost reţinut şi a fost audiat, ieri, la Tribunalul Militar Timişoara, după ce în urmă cu o săptămână şi-a incendiat iubita, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Bărbatul s-a certat de Dragobete cu iubita lui, a stropit-o cu alcool şi i-a dat foc.Femeia a suferit arsuri grave şi a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, dar nu a supravieţuit, ieri s-a stins.

Potrivit procurorilor, la data de 24 februarie, pe fondul unui conflict între inculpat şi concubina sa, cu aproape 20 de ani mai mare decât el,  a stropit-o cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray și a unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost internată, iar ieri aceasta a decedat. Din constatările medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reieșit că victima a prezentat leziuni ce s-au produs prin acţiunea flăcării şi i-au pus în primejdie viaţa.

Caporalul, angajat într-o unitate militară din Craiova, este acuzat de săvârșirea infracţiunii de omor calificat. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar Timișoara cu propunere de arestare preventivă .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS