13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj„Ne-ați prostit mereu părinții, între timp ne-au crescut dinții“

„Ne-ați prostit mereu părinții, între timp ne-au crescut dinții“

 

Circa 500 de craioveni au protestat aseară în Piața „Mihai Viteazul“ împotriva guvernului și a PSD. Pe un ger năprasnic, proteste au fost în toată țara: peste 60.000 de oameni la București și câteva mii în orașe precum Iași, Brașov, Cluj, Sibiu, Constanța.

Jandarmii pun presiune pe protestatari
Jandarmii pun presiune pe protestatari

La Craiova, jandarmii au încercat să pună presiune pe protestatari, spunându-le că nu au autorizație pentru miting și că riscă amenzi în condițiile în care proteste sunt în toată țara fără opreliști din partea autorităților.


Craiovenii nu s-au lăsat intimidați și au ieșit în număr mare aseară în Piața „Mihai Viteazul“ cu sloganuri noi: „1947 – 2017, e timpul să dispăreți la coșul istoriei“, „Demisia!“, „Jos hoții“, „O tempora, o mores, ce de dihores“, „Ne-ați prostit mereu părinții, între timp ne-au crescut dinții. Jos mafia!“, „Uniți, salvăm toată România“, „Împreună rezistăm +64 Colectiv“, „Școli și spitale, nu fapte penale“, „De-ți plac acei ce fură și cândva i-ai votat și tu, te poți numi un hoț asociat“, „OUG 9, Ați făcut-o pentru voi, ca să o plătim tot noi. Democrație, nu hoție!“, „Legi mai dure nu penali să fure“.
La București, oamenii au strigat „ALDE și PSD, aceeași mizerie“, „Jos Tăriceanu, Dragnea și Grindeanu!“, „Nu plecăm acasă, hoții nu ne lasă!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS