14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Peste 600 pachete țigări netimbrate confiscate de polițiști, la Catane

Dolj: Peste 600 pachete țigări netimbrate confiscate de polițiști, la Catane

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Băilești împreună cu efective din cadrul Secţiei 8 Poliție Rurală Rast au organizat și executat, ieri, o acțiune pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniul comercializării produselor din tutun, totodată urmărindu-se și creșterea gradului de siguranță publică.
Polițiștii au acționat în localitățile Rast, Urzicuța și Catane, unde au fost efectuate verificări și controale în 15 locuri şi medii cu risc criminogen, precum și la 12 societăţi alimentaţie publică.
În cadrul activităților desfășurate au fost constatate și aplicate cinci sancțiuni contravenţionale de peste 42.000 lei. Totodată, au fost confiscate 110 pachete țigări, legume și fructe pentru care comercianții nu au putut prezenta documente de proveniență. De asemenea, au fost identificate și indisponibilizate 624 pachete țigări netimbrate (12.480 țigarete, la o societate din comuna Catane, Dolj. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă şi continuă cercetările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS