Acasă Local Dolj Craiova: Prinşi în flagrant după ce furaseră roţile unui autoturism

Craiova: Prinşi în flagrant după ce furaseră roţile unui autoturism

O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție, în timp ce efectua azi noapte serviciul de patrulare pe Bld. Dacia, a oprit în trafic pentru verificări un autoturism în care se aflau doi tineri: P. Gigel, de 19 ani și B. Alin, de 22 de ani.
În urma controlului efectuat de polițiști, în autoturism, au fost găsite patru roți prevăzute cu jante din aliaj și anvelope mărimea 215/65/19, precum și mai mulți bolțari a căror proveniență nu au putut-o justifica.
În urma verificărilor efectuate în zona de responsabilitate, într-o parcare a fost găsit un autoturism căruia îi lipseau cele patru roți fiind suspendat pe bolțari. Persoanele depistate, autoturismul și bunurile găsite în acesta au fost conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea și documentarea activității infracționale.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version