Acasă Local Dolj Doljeni prinşi băuţi la volan

Doljeni prinşi băuţi la volan

Jandarm băut prins la volan, cu o mireasă „furată“ în maşină
Jandarm băut prins la volan, cu o mireasă „furată“ în maşină

Lucrători din cadrul Poliției oraș Bechet și Secției 12 Poliție Rurală Daneți, aflați azi noapte în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe D.J. 542 –în localitea Amărăștii de Jos, pe M. Florea, de 59 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea serviciului de supraveghere și control al traficului rutieri, l-au depistat în trafic pe K.ADRIAN, 32 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazul din Craiova, având o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Persoanei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii rutieri au întocmit pe numele celor doi dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version