Acasă Local Dolj Craiova: Dublă lansare de carte la „Aman”

Craiova: Dublă lansare de carte la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează vineri, 4 noiembrie, ora 16.00, în sala Acad. Dinu C. Giurescu, dubla lansare a volumelor: Mi-a plăcut culoarea. Pe urmele unei românce din Gabon, Africa; Dincolo de orizont ale autoarei Ioana Heidel.
Invitați în cadrul evenimentului: conf. univ. dr. Gabriela Rusu – Păsărin, conf. univ. dr. Gabriel Coșoveanu, Mihai Duțescu, Petre Gigea Gorun.

Romanul autobiografic Dincolo de orizont apărut în anul 2013 este rezultatul dorinței autoarei de a așterne pe hârtie propriile trăiri și sentimente. În anul 2016  a văzut lumina tiparului cartea Mi-a plăcut culoarea. Pe urmele unei românce din Gabon, Africa.
Ioana Heidel , în calitate de presedintă a societății germano-române „Deutsch-Rumänische Horizonte e.V. Verein für Kultur und Literatur”, societate proaspăt înființata, își propune să se ocupe în mod semnificativ de proiecte interculturale și literare.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version