Acasă Local Dolj Craiova: Acţiune de prevenire a furturilor din mijloacele de transport în comun

Craiova: Acţiune de prevenire a furturilor din mijloacele de transport în comun


Poliţiştii doljeni au continuat şi astăzi ample activităţi cu caracter educativ-preventiv în cadrul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii 2016”. În ziua dedicată prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului (28 septembrie), poliţiştii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au organizat, în mijloacele de transport în comun din municipiul Craiova,  o activitate informativ-preventiva destinată prevenirii infracţiunilor de furt din buzunare şi genţi. Astfel, polițiștii le-au înmanat calatorilor pliante cu sfaturi și recomandări pentru a preveni ca aceștia să devină victime ale hoților.

Totodată, ofiţerii de prevenire împreună cu poliţişti din cadrul Secţia 4 Poliţie  s-au deplasat  în locurile de agrement din cartierul Brazda lui Novac, unde s-au întîlnit cu cetățenii pentru a le adresa sfaturi și recomandări în scopul prevenirii infracţiunilor de inşelăciune.

De asemena, poliţiştii de proximitate din municipii şi oraşe şi poliţiştii de la posturile de poliţie comunale,  asu desfășșurat astfel de activități preventive în pieţe, târguri, spaţiile amenajate pentru petrecerea timpului liber de către persoanele vârstnice  în vederea transmiterii către cetăţeni de recomandări destinate prevenirii infracţiunilor de furt  din buzunare,  locuinţe şi a infracţiunilor de înşelăciune comise asupra persoanelor vârstnice.

Exit mobile version