12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi doljeni, record de alcoolemie alcool pur în aerul expirat

Doi doljeni, record de alcoolemie alcool pur în aerul expirat

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Rurală Pleniţa, aflați, ieri după amiază,  în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe strada Victoriei din comuna Orodel, pe P. Ion, de 35 de ani, din comuna Orodel, Dolj, în timp ce conducea un tractor, neînmatriculat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi cu o alcoolemie rezultată în etilotest de 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de conducere fără permis, conducere auto neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Aseară, în jurul orei 18.15, pe strada Matei Basarab din Dăbuleni, polițiștii l-au  depistat P. Ilie, 46 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară având o îmbibaţie alcoolică de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus la Spitalul orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS