Acasă Local Dolj Craiova: Un minor a furat un portofel din căruciorul unui bebeluş

Craiova: Un minor a furat un portofel din căruciorul unui bebeluş

Polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, ieri după amiază, prin SNUAU 112 de către L. Elena, de 26 de ani, din Craiova, că, în timp ce se afla pe Calea București,un tânăr i-a sustras un portmoneu pe care îl avea într-un buzunar al căruciorului de copii.
În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă de siguranță, iar din discuțiile purtate cu partea vătămată a fost obținută descrierea suspectului, totodată stabilindu-se și faptul că acesta a profitat de neatenția craiovencei care lăsase nesupravegheat căruciorul copilului pentru a intra în sediul unei asociații de proprietari.
Având în vedere datele obținute, coroborate cu informațiile existente, s-a procedat la efectuarea de verificări în zona respectivă, iar în scurt timp, în parcarea unui supermarket, a fost prins și identificat C.A., de 13 ani, din Craiova asupra căruia a fost găsit portmoneul părții vătămate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version