24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn bulgar urmărit european, prins la Calafat

Un bulgar urmărit european, prins la Calafat

Polițiști din cadrul PCTF Calafat l-au depistat, ieri, pe sensul de ieșire din ţară, pe M. Todor Iliev, de 49 de ani, cetăţean bulgar, pe numele căruia autoritățile judiciare din Bulgaria au emis un mandat european de arestare.
Cel în cauză este bănuit de comiterea, în cursul anului 2012, împreună cu o altă persoană, a infracțiunilor de fals şi uz de fals şi retragere fără drept a unei sume de aproximativ 302.000 de euro din contul unui alt cetăţean bulgar.
Bărbatul de 49 de ani a fost preluat de o escortă din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi Serviciului de Investigații Criminale Dolj şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.
Astăzi, 4 august, cetățeanul bulgar urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.
Polițiștii doljeni l-au încarcerat pe bărbat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS