Acasă Local Dolj Dolj: Cercetat pentru deţinerea ilegală a unui pistol cu glonţ

Dolj: Cercetat pentru deţinerea ilegală a unui pistol cu glonţ

În această dimineaţă, în urma unei percheziţii efectuate în baza autorizaţiei emise de magistraţi, poliţiştii au găsit la locuinţa unui bărbat de 30 de ani, un pistol cu glonţ, cal. 7.65 mm.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase şi Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta, insotiti de luptatorii de Serviciul de Actiuni Speciale, au descins la domiciliul lui Ş. Cosmin, de 30 de ani, din comuna Breasta, judeţul Dolj despre care aveau indicii că deţine o armă de foc, fără drept.
În urma percheziţiei, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea confiscării un pistol cu glonţ, cal.7,65mm; 22 de cartuşe cu glonţ de acelaşi calibru, dar şi un dispozitiv adaptat diminuării zgomotului. Când s-a trezit cu mascaţii la uşă suspectul a încercat să scape de pistol şi l-a aruncat pe geam.
Din investigaţii s-a stabilit că bărbatul deţinea în mod ilegal arma şi cartuşele, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.
Oamenii legii continuă investigaţiile pentru a se stabili circumstanţele în care persoana în cauză a intrat în posesia armei de foc.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version