8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şoferii indisciplinaţi, sancţionaţi

Dolj: Şoferii indisciplinaţi, sancţionaţi

Efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune, în municipiul Craiova, pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor care traversează neregulamentar strada.
Polițiștii rutieri au acționat în zonele în care au fost înregistrate evenimente rutiere soldate cu victime, astfel că 63 sancțiuni au fost constatate, valoarea acestora depășind 7800 de lei. Din totalul amenzilor, 19 au fost pentru neacordarea priorităţii pietonilor, tot atâtea permise de conducere fiind reținute în vederea suspendării.
De asemenea, efectivele Biroului Rutier au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie generate de nerespectarea regulilor de circulaţie referitoare la trecerea la nivel cu calea ferată. Astfel, au fost constatate și aplicate 113 sancţiuni de peste 11.200 de lei, dintre acestea 59 amenzi fiind aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație în zona căii ferate. Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 4 permise de conducere, iar 4 certificate au fost retrase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS