22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tânăr cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, după ce a spulberat trei persoane de pe trotuar

Craiova: Tânăr cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, după ce a spulberat trei persoane de pe trotuar

Poliţiştii craioveni continuă cercetările în urma unui accident rutier petrecut pe 12 mai, pe strada C-tin Brânvoveanu, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite şi trei maşini au fost grav avariate.
Eugen Stănucă, de 18 ani, din Giubega, elev la un liceu din Craiova, proaspăt conducător auto, s-a deplasat în aceea zi cu un autoturism Citroen, pe strada C-tin Brânvoveanu, cu o viteză mult mai mare față de limita legală admisă. Într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe trotuarul din stânga, unde, după cum se vede în imagini, a acroșat trei persoane și a lovit trei autovehicule. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Elena Subţirelu, de 74 de ani, din Almăj, a decedat pe 21 mai din cauza leziunilor suferite. Femeia de 53 de ani şi bărbatul de 58 de ani, ambii din Craiova, au suferit leziuni grave, și au fost salvaţi.
Tânărul este cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS